Кой е най-мощният афродизиак

Изследователи от университета в Милано дълго време се занимавали с изследване на сексуалната дисфункция. След поредица експерименти те открили най-мощния афродизиак.

Хайверът, в комбинация с малко водка, е най-мощният афродизиак.

В хода на изследването са проучвани  различни препарати и хранителни продукти , за да се изясни  влиянието им върху нивото на сексуалното влечение.

В експеримента участвали 234 души като на половината от тях била поставена диагноза за някаква степен на сексуална дисфункция. Някои от участниците се справяли с проблема с помощта на лекарствени препарати, а останалите експериментирали с хранителни продукти- шоколад, трюфели и червен хайвер с водка.

Учените се изненадали от резултатите. Оказало се, че водката с хайвер е значително по-ефективна комбинация не само от останалите тествани афродизиаци, а и четири пъти по-силен афродизиак от медицинските препарати. Тези доброволци, които заложили на водка с хайвер увеличили сексуалното си влечение с 90%, а получаващите стандартно лечение- с 25%. Според специалистите червеният хайвер съдържа вещества, които подхранват и укрепват нервните клетки на половите органи. Водката играе ролята на катализатор , който усилва свойствата на хайвера.

Коментар

Моля, въведете име

Задължително

Моля, въведете валиден имейл адрес

Задължително

Моля, въведете текст

Популярно за медицината © 2012 Всички права запазени.

Издателство - Лабиринти БГ ЕООД