Сексологът Кобилкина с безплатна лекция за семейното щастие

Наталия Кобилкина

Предава ли се щастието и нещастието в семейните отношения по наследство? Защо са важни семейните празници? Кои са основните духовни закони, по които да имате щастливо семейство? Това са само малка част от въпросите, които ще разисква Наталия Кобилкина в Пловдив на 3 март от 12.00 часа. Навръх националния празник на България най-актуалният водещ сексолог и семеен терапевт, ще изнесе безплатна лекция в книжарница „Форум” в мол „Галерия Пловдив” . Наталия е първият и в момента единствен сексолог в България, който провежда обучения по сексология. Тя е една от първите жени, които говорят  за секс открито и в момента активно развива сексуалната култура в страната ни. Кобилкина е семеен терапевт, педагог, авторка на многобройни статии, постоянен гост на различни предавания, свързани с отношенията и секса.Наталия веднага откликва на поканата на управителката на книжарница „Форум” Любов Василева за среща с пловдивчани. Темата на нейната безплатна лекция на 3 март е подбрана в съзвучие с празника – „Семейните традиции и как да използваме силата на рода си”. С присъщото си обаяние и директен изказ Наталия ще даде отговор на въпросите какво значи „зрял“ род и “здраво” семейство, каква е ролята на ритуалите и традициите, как можете да получите сила и енергия от вашето семейство, типове семейства  и как те оказват влияние на отношенията с партньора до вас. Ще обясни и защо и как се прави медитация „Семейно дърво”.

„Както дървото става силно и здраво, благодарение на корените си, така и човекът може да живее пълен и щастлив живот само тогава, когато той е свързан със своето семейство и знае, обича и приема своите “корени”, казва Кобилкина. Понякога  не разбирате, не приемате и се сърдите на членовете от вашето семейство, обещавате на себе си, че няма да бъдете като вашите майки или бащи и след време ставате точно такива, виждате, че се повтарят едни и същи проблеми при вас и вашите близки, и не знаете как да промените „статуквото”.Психолозите наричат това родови програми. Тези програми се повтарят като предаваме щастие и нещастие по наследство. Ако нашите майки не са успели да бъдат много щастливи  като жени, значи сега е ваше време да промените това. От това зависи щастието на вашите деца, подчертава Кобилкина.

Входът за лекцията на Наталия Кобилкина на 3 март от 12.00 часа в книжарница „Форум” в мол „Галерия Пловдив” е свободен, без предварително записване.

По предложение на Наталия Кобилкина в залата ще има касичка за дарения за Онкохематологичното отделение към Детска клиника на УМБАЛ „Свети Георги“,  Пловдив. С парите от дарителската акция ще бъдат закупени книжки за децата. Ще присъства д-р Ангелина Стоянова, завеждащ  детското онкохематологично отделение.

Коментар

Моля, въведете име

Задължително

Моля, въведете валиден имейл адрес

Задължително

Моля, въведете текст

Популярно за медицината © 2012 Всички права запазени.

Издателство - Лабиринти БГ ЕООД