Методиката „Гарабитов” – българският патент в здравословното отслабване

Иван Гарабитов с Христо Бонев

Иван Гарабитов с Христо Бонев, който призна пред медиите, че в център „Гарабитов” е намерил помощ за болните си колене..

Без да гладувам олекнах с цели 42.3 килограма след 10 процедури в Здравна академия „Гарабитов”, похвали се през август пред националните медии Здравко Дзанев. 39-годишният таксиметров шофьор от Пловдив подобри световния рекорд по здравословно отслабване като намали теглото си от 268.3 на 226 кг /при ръст 1.92 м/, само след 40-минутни процедури, направени в рамките на 10 дни в пловдивския център за подмладяване и здраве „Гарабитов”. Дзанев продължава да смъква всеки месец по 10-15 килограма от теглото си.
Уникалната методика за здравословно отслабване на Иван Гарабитов, заслужил треньор по борба и един от най-добрите ученици на световноизвестният духовен учител и философ Шри Чинмой, за първи път бе представена на българската общественост преди 2 години. Тогава друг пловдивчанин – Данаил Чернев, от 297 стана 237 кг, като стопи цели 60 кг в рамките на месец. С право медиите кръстиха Гарабитов треньор по отслабване. За последните 2 години над 400 човека, не само от страната, а и от чужбина, успяха да се избавят от излишното тегло. Гарабитов с право може да кандидатства за книгата на рекордите „Гинес” като човекът, постигнал най-големи резултати в борбата с бича на 21 век – затлъстяването. Най-ярките примери са тримата пловдивчани, отслабнали с по над 50 кг за кратък срок – Здравко Дзанев, Данаил Чернев и Васил Тосев. Васил Тосев е първият, който се доверява на природолечителя. През 2001 г. благодарение на Иван Гарабитов той смъква наполовина теглото си – от 105 на 55 кг, и най-важното – спасява се от планувана операция за поставяне на байпас на сърцето. В момента Тосев продължава да поддържа 55 кг и е един от учителите по йога в Здравна академия „Гарабитов” – в най-модерната зала в страната за упражнения на последователите на източната философия.
Тримата мъже са най-яркият пример, че методиката за отслабване на Иван Гарабитов е единствената в света, при която няма т.нар. „йо-йо” ефект – възвръщане на старите килограми след известно време. Само при тази програма няма увисване на кожата, което нормално се получава при намаляването на голямо количество телесна маса. Така не се налагат допълнителни пластични корекции. Килограмите се стопяват без лекарства, хирургически намеси и уморителни диети. Затова с право може да се твърди, че „Методиката Гарабитов” е българският патент в здравословното отслабване и няма аналог в целия свят.

Пловдивчанинът Васил Тосев, отслабнал с над 50 кг.

Пловдивчанинът Васил Тосев, отслабнал с над 50 кг.

Методиката се основава на 3 елемента. Първо, пиене на натуралния дървесен сироп Madal Bal /МАДАЛ БАЛ/. Произведеният в Швейцария сок обединява 5 вида висококачествени палмови сиропи от югоизточна Азия и сироп от канадски клен “птиче око”, с които многократно се ускоряват изчистващите процеси в организма. Уникалният природен сироп Madal Bal е с богато и балансирано минерално съдържание. Швейцарските учени кръщават програмата с него „Усещане за подмладяване” – тялото намира естествения си баланс, като се освобождава от излишното тегло. Отслабването се дължи най-вече на топенето на мастни клетки, в които са складирани повечето токсини. Здравата тъкан не се засяга. Друго предимство на програмата е, че загубата на тегло се запазва, тъй като не се дължина отделянето на вода. Повечето диети, разчитат на освобождаването на определено количество вода, което бързо след това се възстановява. Теглото, загубено с „МАДАЛ БАЛ”, е най-вече за сметка на мазнините и старите и болни клетки. В това се е уверила и световната попзвезда Бионсе, която поддържа фигура с палмово-кленовия сироп. В САЩ диетата с елексира вече много хора са преименували в „диетата на Бионсе“. МАДАЛ БАЛ е част от програмата на обявения за лекоатлет на хилядолетието, деветкратен олимпийски шампион Карл Луис. Защото освен, че вталява и подмладява ,сиропът зарежда с енергия, сила и допълнителна издръжливост.

Природолечителят Иван Гарабитов

Природолечителят Иван Гарабитов

Вторият елемент от методиката „Гарабитов” е прилагане на специални йога техники, от които най-важното е как да се диша правилно, защото дори само това помага за смъкване на 5 кг на месец. Ако поемаме правилно кислород по 10 минути на ден за 6 месеца постигаме прочистване на кръвта все едно 3 пъти са я сменяли за година, твърди природолечителят.
Третият елемент в неговата методика са процедури с апарата за матрично-ритъмна терапия „Матрикс”. Уредът е създаден от екип от световни учени, начело с германеца д-р Рандолф, за възстановяване атрофиралите мускули на космонавтите след полет. Ефикасен е при запушени кръвоносни съдове, обяснява Иван Гарабитов. Благодарение на отпушващата му функция с него може да се предотврати инсулт и инфаркт. „Матрикс” възбужда собствената ритмика на организма и това възстановява способността на свързващата тъкан да функционира правилно. Именно с „Матрикс” Иван Гарабитов помогна на Ашрита Фърман (носителят на най-много настоящи рекорди в Книгата на Гинес) да постави поредния си световен рекорд в България. Само преди месец един от най-големите наши футболисти Христо Бонев призна пред медиите, че в център „Гарабитов” е намерил помощ за болните си колене, след като дал хиляди евро в чужбина. Бонев даде нова титла на Гарабитов – заслужил „треньор по оздравяване”. Весела Иванова, бронзова медалистка с ансамбъла на европейското първенство по художествена гимнастика казва, Иван Гарабитов я спасил от операция на гръбнака и я върнал в залата за тренировки.
Девизът на йога е „Бъди добър, прави добро”. Когато направиш добро, чувстваш в себе си, че си постигнал нещо повече от предния ден. „Моят учител Шри Чинмой казваше, че никога не е късно да надмогнеш себе си” – посочва своята максима в живота Иван Гарабитов.
За повече информация: www.garabitov.bg

Коментар

Моля, въведете име

Задължително

Моля, въведете валиден имейл адрес

Задължително

Моля, въведете текст

Популярно за медицината © 2012 Всички права запазени.

Издателство - Лабиринти БГ ЕООД