За един ден могат да се свалят 20 кг

Аман Соод.

Ако човек е много, много дебел той може да смъкне 20 килограма само за един  ден, не за един  месец, твърди мастър Аман Соод. Според индийския  гуру, който е в България по покана на Здравна академия „Гарабитов“, 100-процентов бърз резултат може да се постигне с детоксикираща йога. Такава детокс терапия не съществува в медицинската практика – има я единствено в йога. Чрез нея се пречиства вътрешната система, което дава моментални резултати. Започва се с пиене на специален вид вода, която стимулира метаболизма на клетките. Във водата се слага т.нар. планинска сол, която не вдига кръвното налягане, понякога се добавя и лимон. Правят се и йога упражнения, едно от които мастър Аман Соод демонстрира пред камерата на бТВ. Той е категоричен, че всеки може да направи изключително сложното за повечето зрители упражнение, само трябва да има учител.

Мастър Соод е директор на йога федерацията в Тайланд. За него йогата не е религия, а просто начин на живот. Живот без болка и излишни килограми. Повече от 10 години предава знанията си по целия свят.

В България той ще води курсове по отслабваща йога, йога за болки в гърба и ставите и хата йога. Практиките ще се проведат в Пловдив, в център „Гарабитов” на 22, 23 и 24 юни /петък, събота и неделя/, от 11 до 14.30 часа. Необходимо е предварително записване.

Коментар

Моля, въведете име

Задължително

Моля, въведете валиден имейл адрес

Задължително

Моля, въведете текст

Популярно за медицината © 2012 Всички права запазени.

Издателство - Лабиринти БГ ЕООД