Раздадоха Годишните награди за благородство Charity Awards 2013

 

Обявяване на годишните награди за благородтсво.

С награди за благородство бяха отличени 12 благотворителни кампании, популярни личности, фирми и медийни инициативи на церемонията, която се проведе навръх деня на Европа в Кемпински хотел Зографски“ в София. Charity Awards 2013 тази година бе в помощ на деца с церебрална парализа.

„Да си благороден, означава да си достоен, честен, великодушен, състрадателен, човечен, хуманен. В благородството и благотворителността не трябва да има злоба, завист и конкуренция, както и себеизтъкване.Защото пред хляба всички сме равни”, казаха от сцената водещите Павел Владимиров от Нова телевизия и Нина Никол, първата популярна личност в България, която от години празнува рождения си ден в помощ на изоставени и болни деца.

За да получат своите призове в отделните категории на сцената бяха поканени Светла Кръстева за инициативата „Метатрон в помощ на инвалидите“, HaiLife към Facebook и HITACHI за благотворителния търг за деца с вродени лицеви аномалии, Мария Нейкова за благотворителните кампании на годишния „Виенски бал София“ на Австрийското посолство, изпълнителният директор на Uni Credit Bulbank Левон Хампарцумян за направеното дарение към наводненото с. Бисер, Стефан Шарлопов за благотворителните коледни балове, репортерката Мария Савкова за кампанията „Да изчистим България за един ден”, „Шоуто на Слави” за непринудена телевизионна благотворителност, инициаторите на кампанията  Holiday Heroes Майк Стумейтис и Евгени Йорданов, Ален Попович за “Висящо кафе“, Ники Михайлов в категорията Спорт за годишните стипендии за деца, водещият на „Стани богат” Ники Кънчев за благородната инициатива в шоуто му – звезди играят благотворително. Домакините също получиха грамота за благотворителния мач, в помощ на туберкулозно болни по инициатива на Кемпински хотел Зографски, съвместно с Кока-Кола, СОБТ и ТВ 7. Годишните награди за благородство се проведоха в помощ на деца, болни от церебрална парализа. В залата се разигра томбола, от която бяха събрани 1040 лв.Парите ще се внесат по дарителски сметки на едногодишния Божидар и 13-годишната Снежанка, която в момента е на рехабилитация смайка си в Полша.С предметна помощ към събитието се включиха Перно Рикар, вината Cycle от братя Минкови, ядки Ройс, агенция Диаманти, Фрути Лукс, Ривайв Козметикс, Дерма Про, Виктория Спа, Chivas, ресторант Ретро, World Class, Inglot Cosmetics, Гранд хотел Банско, хотел Персенк – град Девин, хотел Роял Бей“.

Коментар

Моля, въведете име

Задължително

Моля, въведете валиден имейл адрес

Задължително

Моля, въведете текст

Популярно за медицината © 2012 Всички права запазени.

Издателство - Лабиринти БГ ЕООД