За нас

Първият проект на издателство „Лабиринти Бг“ е списание „Популярно за медицината“, стартирало като класическо  издание на хартия. Сега, в началото на 2012г., решихме, че е по-добре да го издаваме в електронен вариант, защото така ще бъде достъпно за много повече хора.

Решихме да представим и тук някои от публикуваните в книжното издание новини и новости, датирани съответно с 2010  и 2011 г., защото ги осъзнаваме като важни и вдъхващи оптимизъм факти, а информацията – като необходима и полезна.

Изданието  е адресирано към широката публика и засяга темите за здравословното състояние на нацията, дава актуална информация за здравноосигурителните системи у нас и в чужбина, информира по разбираем начин за симптомите, проявлението и традиционните и алтернативни начини за лечение на най-разпространените заболявания. Запознава с конкретни съвременни, традиционни и алтернативни медицински практики, иновативни методи на лечение, с  историята,  както и с най-новите открития в областта на медицината.

Естественото състояние на човека е да е здрав. И грижата за здравето е преди всичко наша собствена грижа и отговорност. Ние сме убедени, че  търсенето на информация е първата крачка в посока опазване на здравето. Само това обаче, не е достатъчно. Здравословният живот включва не само движение, хранене, хигиена…. той включва и начина на мислене, на чувстване и възприемане на света…

Ние ще се стараем да предоставяме достоверна и обхватна информация в тази посока с ясната цел да бъдем максимално полезни.

Издателството обаче, не поема отговорност за самоволното прилагане на тази информация във вашата лична практика по една единствена причина – ние предоставяме информация, но не сме лекари; ние не сме запознати в детайли с Вашето здравословно състояние и възможните реакции на един или друг метод на лечение , а както Ви е известно всеки организъм реагира различно. Ето защо отговорността за следването на един или друг метод за превенция или лечение е единствено и само Ваша лична отговорност.

Бъдете здрави!

 

Популярно за медицината © 2012 Всички права запазени.

Издателство - Лабиринти БГ ЕООД